Es compleixen 3 anys del doble ascens de Kilian Jornet a l'Everest

26 maig 2020
Es compleixen 3 anys del doble ascens de Kilian Jornet a l'Everest

Aquest mes de maig es compleixen 3 anys del doble ascens a l'Everest en una setmana, sense oxigen ni assistència, de Kilian Jornet. Per això, al llarg del mes, en els canals digitals de Jornet s'ha recordat l'experiència de l'esportista en el sostre del món amb imatges i activitats especials englobades sota el nom #MaytoEverest.

Jornet va culminar el seva doble ascens el 27 de maig de 2017. Així, aquesta setmana, l'atleta de la Cerdanya compartirà una trobada virtual amb 10 dels seus seguidors. A través de les seves xarxes socials s'ha llançat el sorteig "A Zoom call with Kilian Jornet". Entre tots els que participin registrant-se en aquest formulari, es definiran 10 guanyadors que divendres 29 de maig a les 19h (CEST) compartiran una xerrada exclusiva de 40' sobre l'Everest amb l'atleta a través d'Zoom.

Al llarg de tot el mes, en els canals de Jornet, s'ha recordat la seva experiència a l'Everest compartint cada setmana diferents detalls i aprenentatges del seu repte a la muntanya més alta del món i del projecte de Summits of My Life. Així, el #MaytoEverest va arrencar amb una vídeo-paròdia en què recreava des de casa el seu ascens als diferents cims de la seva vida, entre ells l'Everest.

Poc després, es van compartir detalls sobre l'estil que segueix sempre en les seves expedicions: el 'Fast & Light', ràpid i lleuger, amb reflexions d'altres atletes que han inspirat a Jornet com François Cazzanelli, Jordi Tosas, David Goettler, Steve House, Andreas Steindl i Dakota Jones. Durant la segona setmana de Maig, es va detallar a fons el material usat per Jornet a l'Everest i en altres reptes de el projecte de Summits of My Life; mentre que a la tercera setmana, en els seus canals digitals, es van explicar tres moments que l'han ajudat a prendre consciència sobre com reduir la seva petjada en les seves expedicions.

L'experiència de Jornet a l'Everest va quedar recollida en la pel·lícula Path to Everest.

11 June 2020

Informació i recursos

Anterior
20 May 2020

Què vam fer a la Vall de Langtang?

Següent