Cinc recomanacions pel mes de juny

12 juny 2020
Cinc recomanacions pel mes de juny

 

Amb l'arribada del mes juny és un bon moment per planificar noves aventures. He passat els últims mesos a casa i he tingut temps per revisar alguns projectes que m'han inspirat. Aquí teniu les meves recomanacions i un detall molt especial de Suunto:

Aneto, la historia d'un temps - Marc Pinsach

 

Aquest projecte neix a partir de la temptativa de rècord a l'Aneto del meu amic Marc Pinsach a l'estiu de 2017 i retrata l'evolució de les curses de muntanya. En Marc va seguir la ruta de la mítica Marató de l'Aneto de final dels anys '90, punt d'inflexió per a les curses de muntanya a casa nostra El documental ja está disponible a Vimeo! 

Testing Ourselves

És possible escalar un cim de 8.000 metres en quinze dies? Quina aclimatació cal fer i com afecta el cos? Aquestes preguntes ens vam fer l'Emelie i jo al 2017. Per buscar les respostes ens vam embarcar en un projecte per intentar fer cim al Cho-Oyu amb un nou mètode de aclimitació. Documental disponible a Amazon Prime!

¿Ganes de noves aventures? Suunto té un detalle molt especial per a tu amb aquest codi de descompte especial

DESCUENTO ESPECIAL SUUNTO

Running 30’s (Parte 1 y Parte 2) 

 

Fer-se gran i superar una operació. Així va ser la meva recuperació de la lesió que vaig patir a les espatlles... fins que vaig començar a competir de nou i vaig patir un accident inesperat. Serà la crisi dels 30 anys?

How do I train

 

Una guia d'entrenament diferent. Vaig començar a entrenar el dia en què vaig néixer. La muntanya va ser des de sempre el meu pati d'esbarjo i allà vaig  crear una filosofia basada en repetir, intentar-ho i fallar. Ara entreno a l'aire lliure set dies a la setmana amb un lema clar: "Si no gaudeixes, mai podràs millorar".

Being an athlete and a new mum - Emelie Forsberg

 

Emelie Forsberg va donar a llum a la nostra filla Maj al març de 2019 i en aquest curt comparteix com es recupera una atleta professional davant la maternitat. Una història que mostra l'alegria de ser mare i la felicitat de tornar a gaudir de l'esport a l'aire lliure

MIRA ALTRES DOCUMENTALS

 

29 June 2020

6 CONSELLS PER VIATJAR EN AUTOCARAVANA

Anterior
11 June 2020

Informació i recursos

Següent