RES ÉS IMPOSSIBLE (2018)

Kilian Jornet ha portat el seu cos al límit, ha patit múltiples lesions, s’ha exposat a grans riscos i ha assolit rècords que han meravellat el món. Amb aparent senzillesa, ha aconseguit el que semblava impossible. Però res és fruit de l’atzar: ha entrenat cos i ment des de la infantesa, i s’ha preparat a fons tant per a l’èxit com per al fracàs. Ha explorat el límits de la resistència humana, i les seves proeses, com la doble ascensió a l’Everest, són difícils de superar.

En el cim de la seva brillant trajectòria a l’elit esportiva, Kilian Jornet se sincera i comparteix l’experiència acumulada en el seu llibre més honest i vitalista. A Res és impossible ens ofereix una lliçó valuosa que ens encoratja a fer realitat els nostres somnis, a córrer amb passió i llibertat i, sobretot, a gaudir de la muntanya.

Comprar “Nada es imposible” (Castellano)»

Comprar “Res és impossible” (Català)»

Comprar “Above the clouds” (USA)»

Comprar “Above the clouds” (UK)»

Comprar “Alles ist möglich” (Alemany)»

Comprar “Niewidzialne granice” (Polac) »

Comprar “Niente e Impossible” (Italià) »

Comprar edición en Rus »

Comprar "Nic ni nemogoce" (Eslovè) » 

Comprar "Seemi Sem Leheten" (Hongarès) » 

Comprar "Over skyene" (Noruec) » 

Comprar edició en japonès » 

SUMMITS OF MY LIFE. SOMNIS I REPTES A LA MUNTANYA (2017)

Cinc anys d'esforços, lluites personals i proeses que ara hem resumit en un llibre escrit en primera persona i amb fotografies i infografies que et faran reviure els somnis que han forjat la personalitat del Kilian. Abans dels vint-i-cinc anys, Kilian Jornet havia guanyat tota cursa de muntanya que s'hagués proposat i ja era una llegenda, admirat arreu del món. Amb l'èxit, però, arriba un període de reflexió, i de la boira dels rècords i la recerca de noves il·lusions ressorgeix amb força una imatge: el pòster que presidia la seva habitació d'adolescència, la silueta d'un vell desig: la muntanya del Cerví.

El projecte de Summits of my Life comença a prendre forma, i al Cerví se li sumen cims que per la seva llegenda o la seva bellesa fan augmentar les pulsacions de Jornet: el Mont Blanc, l'Elbrús, el Denali, l'Aconcagua, l'Everest...però cali un perquè, una ànima, un fil conductor que ho dotés tot de sentit. I aquest motor no podia ser altre que uns principis i uns valors basats en l'amistat i el respecte per la naturalesa que van reunir Seb Montaz, Emelie Forsberg, Jordi Tosas, Vivian Bruchez, Matheo Jacquemoud i el desaparegut Stéphane Brosse sota una única bandera: l'amor vers la muntanya. Aquest llibre, doncs, parla dels rècords increïbles, de cims llegendaris assolits i algun altre que es va resistir, però també parla de vides que la muntanya s'emporta com la de Stephane Brosse, o dels milers que persones que el terratrèmol de 2015 va sepultat al Nepal.

Comprar “Summits of my life” en català »

LA FRONTERA INVISIBLE (2013)

Tres homes i una muntanya; tres homes i una aventura impossible. Una expedició al Nepal més indòmit, el dels horitzons més llunyans i els pics més remots, amb escalades inversemblants, descensos intrèpids, reptes, riscos, perills i decisions a vida o mort. Una expedició que és alhora una recerca, una evasió i un retrobament, on les emocions es multipliquen i els sentiments es viuen a flor de pell; on les paraules, els silencis i els records adquireixen noves profunditats.

Amb humilitat i senzillesa, Kilian Jornet ens convida a córrer, a anar més enllà i atrevir-nos a explorar la frontera invisible que separa la tristesa de la felicitat, la vida de la mort.

Compra “La frontera invisible” »

CÓRRER O MORIR (2011)

«Kiss or kill. Besa o mata. Besa la glòria o mor en intentar-ho. Perdre és morir, guanyar és sentir. La lluita és el que diferencia una victòria, un vencedor.» Un fora de sèrie. Un heroi. Una persona extraordinària .Kilian Jornet és l'actual campió mundial de skyrunning, una de les proves físiques més dures del planeta. Ha pujat i ha baixat el Kilimanjaro més ràpidament que cap altra persona al món. Ha fulminat tots els rècords mundials en cada repte que s’ha proposat: l’Ultra Trail del Mont Blanc, la Transpirenaica, la volta al llac Tahoe… Córrer o Morir és el diari d’un guanyador, una filosofia de vida, una lliçó exemplar per a tots nosaltres.

 

Comprar “Córrer o morir” »