Volvic

01 juny 2018
Volvic

La setmana passada estava visitant la regió del volcà d'Auvergne per anunciar la meva col·laboració amb l'aigua mineral natural Volvic com a ambaixador global. Per ser veritablement
sincer, al principi tenia dubtes sobre la preocupació ambiental, així que els hi vaig preguntar i, realment, va ser molt interessant.

Em van sorprendre les preocupacions i els compromisos, i no només en termes de visió i màrqueting, sinó en accions reals i concretes i objectius a curt termini. No només compromisos ambientals sinó també de salut, encoratjant als consumidors a adoptar hàbits més saludables a l'hora de beure.

Des d'una perspectiva ambiental, Volvic es compromet cada dia a operar en una manera sostenible i treballa en diverses iniciatives per reduir l'impacte de les ampolles, com que són una de les primeres aigües minerals naturals a França a introduir plàstic reciclat (rPET) en seva composició d'ampolles el 2008.

Les iniciatives per protegir l'ecosistema i l'àrea de captació de Volvic en la cooperació amb els agricultors locals i els llogarets dels voltants també va ser realment impressionant. I el que és encara més notable és que aquesta filosofia és compartida per moltes persones en la companyia.

És genial veure un CEO de la companyia d'aliments més gran del món tenir objectius i una visió molt alts sobre l'impacte ambiental, social i de salut.

Crec que hauríem de comprar més millor alimentació i hidratació, amb més qualitat i menys impacte ambiental, i estic feliç d'ajudar a donar suport a aquesta visió amb Volvic interna i externament promoure-ho.

El canvi és difícil i pren temps, i com més gran ets, més difícil i més temps necessita, però també és un poder real per conduir canvis a llarg termini. Així que estic orgullós de convertir-me en ambaixador de Volvic i començar a treballar en aquest projecte.

09 April 2018

Kilian Jornet es lesiona el peroné a la Pierra Menta

Següent