"Path to Everest": Summits of My Life arriba al final

14 febrer 2018
"Path to Everest": Summits of My Life arriba al final

El projecte Summits of My Life de Kilian Jornet arriba al seu final amb la publicació del documental “Path to Everest”. Aquest dimecres s’ha presentat el tràiler oficial, així com les dates de les premières que es realitzaran a Bilbao, Pamplona, Madrid i Barcelona a inicis de març.

Kilian Jornet va escriure quan era nen una llista de totes les curses que li agradaria guanyar i totes les muntanyes que somiava escalar. Al maig de 2017 va ratllar l'últim cim de la llista en completar un històric doble ascens a l'Everest sol, sense oxigen i d'una sola tirada. Va ser el colofó del projecte Summits of My Life, que durant cinc anys l'ha portat a recórrer alguns dels pics més emblemàtics del planeta acompanyat per un petit grup d'alpinistes.

“Path to Everest” repassa el camí que ha portat a Kilian Jornet fins al cim més alt del món descobrint al mateix temps la seva cara més íntima; amb les seves pors, les seves contradiccions i les seves il·lusions per seguir buscant nous reptes que li permetin seguir somiant, sempre envoltat de muntanyes i d'aquells que l'inspiren.

Amb Path to Everest arribem al final de Summits of My Life. Ha estat un projecte apassionant que m’obre les portes a nous projectes i somnis per complir en un futur. En aquest camí he après molt, escalat muntanyes amb les que somniava des de petit i conegut gent increïble arreu del món. Em fa molta il·lusió poder compartir aquests moments amb tots els espectadors que veuran la pel·lícula”, declarava KIlian Jornet

Kilian Jornet és el protagonista de “Path to Everest” que també compta amb els testimonis de destacats alpinistes com Reinhold Messner, Jordi Canals, Jordi Tosas o Peter Habeler, a més de personatges clau de l’entorn de Jornet com Emelie Forsberg, Bruno Brunod o el propi Sébastien Montaz-Rosset. El documental també fa un repàs per la història de les expedicions que des de principis del segle XX van intentar conquerir l’Everest, i com després de fer cim al sostre del món molts alpinistes s’han atrevit a anar-hi desafiant les lleis de la natura per fer expedicions cada cop més puristes i tècniques.

Quatre premières a Espanya

La pel·lícula es presentarà a les següents ciutats:

  • Bilbao: 1 de març, 19h, Teatre Campos Eliseos

  • Pamplona: 1 de març, 21h, Cine Golem

  • Madrid: 7 de març, 20h, Palacio de la Prensa

  • Barcelona: 8 de març, 21h, Aribau Multicines
     

Totes les premières comptaran amb la presència de Kilian Jornet que compartirà amb els espectadors les vivències viscudes durant els darrers cinc anys. Les entrades costaran 10€ i estaran a la venda als teatres i al web https://everest.summitsofmylife.com/
‘Path to Everest’, és una producció d’Arcadia Motion Pictures, Mountain Life i Eter Pictures, i compta amb la participació de Televisió de Catalunya. La pel·lícula la distribueix  Alfa Pictures.

08 March 2018

Projeccions Path to Everest

Anterior
06 February 2018

Kilian Jornet torna a la competició després de tres mesos de la intervenció a les espatlles

Següent