‘Path to Everest’ ja disponible per descarregar online a tot el món

10 desembre 2018
‘Path to Everest’ ja disponible per descarregar online a tot el món

Després d’estrenar-se a Espanya el passat mes de març esgotant els 3.000 tiquets disponibles de les seves premières en menys de 24 hores, projectar-se en més de 70 ciutats espanyoles reunint a 27.000 espectadors i posicionar-se entre les 40 pel·lícules més vistes del 2018, Path to Everest ja està disponible des d’avui mateix per a baixar en línia a tot el món en everest.summitsofmylife.com. “Em sento molt feliç de poder compartir la pel·lícula i el final del projecte de Summits of My Life amb tots els espectadors, espero seguir compartint reptes amb ells“, explica Kilian Jornet. El film està disponible per a baixar en la seva versió en català, castellà, anglès i francès a un preu oficial d’11 dòlars.

‘Path to Everest’ repassa el camí que ha portat a Kilian Jornet fins al cim més alt del món, mostrant, també, la seva cara més íntima, amb les seves pors, les seves contradiccions i les seves il·lusions per seguir buscant nous reptes que li permetin seguir somiant , envoltat de muntanyes i d’aquells que l’inspiren. Kilian Jornet és el protagonista de ‘Path to Everest’ que també compta amb els testimonis d’alpinistes com Reinhold Messner, Jordi Canals, Jordi Tosas o Peter Habeler, a més de amb personatges claus de l’entorn de Jornet: Emelie Forsberg, Bruno Brunod o Sébastian Montaz -Rosset. El documental també repassa la història de les expedicions que des de principis del segle XX han intentat conquerir l’Everest. ‘Path to Everest’ és la quarta pel·lícula de Kilian Jornet després A Fine Line, Déjame Vivir i Langtang.

A més d’estar ja disponible per descarregar online a tot el món, ‘Path to Everest’ ha estat seleccionada per formar part del festival Montagne en Scene i s’ha pogut veure ja en més de 30 ciutats europees. Durant les properes setmanes del mes de desembre, viatjarà a Copenhaguen, Brussel·les, Torí, Friburg, Ginebra, Roma o París.

11 February 2019

¿Cuántos metros de desnivel positivo puedo sumar en 24 horas?

Anterior
19 November 2018

Una tardor atípica per Kilian Jornet

Següent