CFAH Kilian Jornet, campió del rànquing general de les Migu Run Skyrunner World Series - Blog | Kilian Jornet Burgada

Kilian Jornet, campió del rànquing general de les Migu Run Skyrunner World Series

13 octubre 2018
Kilian Jornet, campió del rànquing general de les Migu Run Skyrunner World Series

Després de coronar-se campió del món de Skyrace a Escòcia i de sumar ja uns primers metres sobre els esquís, el de la Cerdanya s’ha proclamat avui campió del rànquing general de les Migu Run Skyrunner World Series creuant la meta de la Limone Extreme Skyrace en sisè lloc (3h10’45”). L’última prova de les Migu Run Skyrunner World Series, de 29km i 2.500m de desnivell positiu, ha estat protagonitzada per noms com Davide Magnini (2h59’24”), primer amb rècord inclòs, Rémi Bonnet (3h04’14”) i Oriol Cardona (3h06’07”), segon i tercer respectivament.

El dia es despertava amb cel blau, sol brillant i molta calor; la cursa prometia ser dura i molt competida. En una de les millors línies de sortida d’aquest any es barrejaven el present i el futur d’aquest esport amb molts noms d’infart que barallarien fort: Marc de Gasperi, campió de l’any passat, Anton Krupricka, Rémi Bonnet, Jan Margarit, Pascal Egli , Zait Ait Malek, Petter Engdahl o Stian Angermund. I així ha estat, des dels primers quilòmetres, partint de la localitat de Limone sul Garda, els corredors més joves han marcat un ritme molt alt.

Des d’un principi s’ha format un grup davanter amb Magnini, Bonnet i Engdahl, seguit d’un altre d’uns vuit corredors on se situava Jornet. És aquí on s’ha situat tota la carrera mantenint-se en el top 10 i creuant finalment la línia de meta en sisè lloc. “Avui anava amb la calculadora a la mà, sabia que si Engdahl guanyava jo havia de ser sisè com a mínim, per això he intentat agafar i mantenir un bon ritme”, afirmava Jornet. D’aquesta manera, amb els punts aconseguits en carreres com la Skyrace Comapedrosa (Andorra), en el Trofeu Kima (Itàlia) i fa unes setmanes a la Glen Coe Skyline (Escòcia) s’ha proclamat campió del rànquing general de les migu Run Skyrunner World sèries 2018 amb més de 400 punts. “Estic content del que s’ha aconseguit avui i de tancar així la temporada d’skyrunning, ara toca pensar en la final de les Golden Trail Series a Sud Àfrica”, constatava.

El corredor de la Cerdanya participarà el proper 20 d’octubre a la final de les Golden Trail Series, a Sud Àfrica, corrent la cursa The Otter Trail. D’aquesta manera tancarà una temporada que va començar tard a causa d’una lesió i que finalment ha acabat amb grans resultats.

20 October 2018

Kilian Jornet, tercer a la general de les Golden Trail Series

Anterior
01 October 2018

El Festival de Muntanya "Montagne en scene" projectarà Path to Everest a diferents països

Següent