Blog
16 January 2016
/

Primera posició a Font Blanca

Kilian Jornet ha creuat la meta en primera posició en la prova de modalitat individual que suposava l'arrencada de la Copa del Món d'esquí de muntanya 2016. La cursa s'ha disputat a Arcalís (Andorra) i Jornet, amb un temps final de 1: 23: 48.415 ha arribat deu segons abans que l'italià Michele Boscacci. Tercer ha estat el suís Werner Marti.
 
A causa de les condicions meteorològiques, s'ha endarrerit l'hora de sortida fins a les 11:15 del matí i s'ha modificat el circuit: els participants han hagut d'afrontar quatre pujades des de la Coma d'Arcalís fins a Portelles.

"Per seguretat i a causa del mal temps, s'ha canviat el recorregut i la cursa ha estat molt física, sense cap tram tècnic. S'ha sortit molt ràpid des del principi i ha estat una prova molt exigent ", explica l'atleta de la Cerdanya. Jornet ha anat segon pràcticament durant tot el recorregut però ha avançat a Boscacci en l'última volta. "He tingut problemes per baixar amb rapidesa al principi. La cera que vaig posar en els esquís no era la correcta però a mesura que ha anat avançant la prova m'he lliscat millor i en l'última pujada ho he donat tot per aconseguir la victòria ", explica l'atleta de la Cerdanya.
 
Amb aquesta cursa Jornet, ha iniciat també la seva temporada d'esquí de muntanya. Demà, participarà en la vertical race de Font Blanca, prova que arrencarà a les 10:40 a Arinsal.

Foto: ISMF Press Office