Blog
6 February 2016
/

Lideratge a la Copa del Món de Vertical Race

Kilian Jornet segueix en un gran moment de forma i aquest matí s'ha imposat a Rémi Bonnet i Anton Pälzer en la vertical race disputada a Suïssa. Amb aquesta victòria l'atleta de la Cerdanya se situa com a líder de la Copa del Món en la modalitat de vertical race.
 
La vertical race d'aquest matí, de 3 km i 668m de desnivell positiu, s'ha celebrat en el marc de la Alpiniski, que al seu torn està acollint els Europeus d'esquí de muntanya. Aquest any, per primera vegada, no totes les proves disputades aquest cap de setmana compten per al títol continental, sinó que ho han fet tan sols la individual, que es va disputar ahir, i l'esprint, que es disputarà demà. La vertical race es queda aquest any com a prova puntuable per a la Copa del Món d'esquí de muntanya.
 
La prova d'avui també ha estat una mica diferent al format habitual i els corredors han sortit d'un a un en ordre descendent segons la seva classificació a la Copa del Món, i segons explicava Jornet: "A la cursa d'avui no teníem referències del que que feien els rivals, així que no hi ha estratègia: havies de donar-ho tot des del principi fins al final. Jo he sortit l'últim i sabia que als 250m de carrera em portaven 30 segons d'avantatge. Al final em trobava bé així que he aprofitat per intensificar una mica el ritme i al final aconseguir la victòria. Estic molt content amb aquesta victòria en un format diferent així com del global del cap de setmana ". Finalment, Jornet creuava la meta amb un temps de 22'39 '' per davant de Rémi Bonnet (23'08 '') i Anton Pälzer (23'09 '').