Viure a Puigcerdà

03 gener 2017
Viure a Puigcerdà

El dia 14 de gener a les 19h Kilian Jornet presenta “Viure l’Everest: Summits of My Life”, una conversa de proximitat on compartirà amb els espectadors les seves vivències a la muntanya més alta del planeta i els propers reptes del projecte Summits of My Life. Les entrades es podran comprar online a la web de www.lymbus.com/viure o a la taquilla el mateix dia de la projecció amb un preu de 5€

El dia 14 de gener a les 19h, Kilian Jornet presenta “Viure l’Everest: Summits of My Life”, una conversa de proximitat on compartirà amb els espectadors les seves vivències a la muntanya més alta del planeta. Aquest passat mes d’agost Jornet va intentar l’ascens a l’Everest seguint la filosofia del projecte Summits of My Life: sense oxigen, amb un equip humà reduït i amb el mínim material necessari. Les condicions climatològiques adverses van obligar a Jornet a renunciar a l’intent d’ascens, i explicava: “Malgrat no haver aconseguit fer cim, ens vam endur una gran experiència en aquella expedició. Vam aprendre molt de la muntanya i de l’humiltat amb què cal afrontar-la, i també coses que hem de millorar per tornar-hi. En la xerrada de “Viure” m’agradaria compartir part d’aquestes experiències però també aprofitar per passar un bon moment amb els espectadors. Sempre fa il·lusió tornar a casa i què millor que fer-ho a Puigcerdà”.

El cicle de xerrades, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà, es celebrarà al Casino Ceretà. Al cap d'una setmana, el 21 de gener, Núria Picas també serà present a la capital cerdana per presentar “Viure el teu somni: Home to Home”. La campiona del món de curses de muntanya compartirà el projecte Home to Home que va realitzar aquest passat estiu i que la va dur a enllaçar, corrent, dues travesses mítiques de Catalunya: Cavalls del Vent i Carros de Foc. 

 

22 January 2017

Font Blanca - Andorra

Anterior
22 November 2016

Temporada d'esquí de muntanya

Següent