Doblet a font blanca

17 gener 2016
Doblet a font blanca

Cap de setmana rodó per Kilian Jornet a Andorra que comença la Copa del Món d'esquí de muntanya amb una doble victòria a la Font Blanca. Avui, l'atleta de la Cerdanya s'ha endut el triomf en la vertical, després de guanyar també ahir la prova individual. Jornet ha completat la cursa vertical en un temps de 00:26:50 per davant de Rémi Bonnet, segon, i Michele Boscacci tercer.

Avui, el bon temps ha acompanyat els esquiadors que, en la vertical, han superat una pujada tècnica de 730m de desnivell positiu. "La cursa ha estat molt dura, es notava a les cames la individual d'ahir. Des de la sortida el Boscacci ha arrencat molt fort així que m'he enganxat a ell i ja en la segona part de la prova he atacat amb tot. Veient que el Boscacci es quedava enrere però que el Rémi Bonnet també sortia amb força he hagut de atacar fins a la línia de meta ", explica Jornet.

Després dels bons resultats d'aquest primer cap de setmana de Copa del Món d'esquí de muntanya, Jornet se situa com a líder provisional en les modalitats individual, vertical i acumulada. "Estic molt satisfet i molt content amb els resultats d'aquest cap de setmana, dues victòries i, a més, prop de casa".

La competició segueix endavant i la següent parada de la Copa del Món d'esquí de muntanya serà el cap de setmana del 30 i 31 de gener a Itàlia amb la Valtellina Orobie, on es disputaran les modalitats d'individual i sprint.

16 January 2016

Primera posició a font blanca

Anterior
31 December 2015

La meva emprenta de carboni 2015

Següent