49'11''

26 desembre 2008
La sortida serà a les 10h del matí del telebaby de l??estació de Cambres d??Asa i el recorregut és buscant la línia més directa fins al final dels remuntadors. A partir d??enllà es farà per la carena que porta al Cambres d??Asa fins a assolir 1000 metres de desnivell.
L??anterior cursa de la que es té notícia de 1000 metres de desnivell va ser a Cuneo, on Patrick Blanc (FRA) va fer 39'11.3 i Natascia Leonardi (SUI) va marcar un temps de 50'11.5.
La participació al Quilòmetre Vertical Cambraz està limitada a 50 corredors i és necessari realitzar la preinscripció a través del web de l??entitat organitzadora: Sports de Montagne Cerdagne-Capcir. Les inscripcions definitives i la retirada de dorsals es farà el mateix dia de la cursa de 8 a 9.30 h. La sortida es donarà a les 10 del matí.El bon moment d??en kilian i la Mireia dóna esperances de batre el record del KM Vertical.
Destacar la col.laboració dels ajuntaments de Font Romeu , Sant Pere dels Forcats i de l??estació d??esquí i de l??espai Cambres d??Asa.Records
05 October 2010

Emociones por segundo

Següent